Entitats i empreses que col·laboren amb Terra i Cel

   Ens dirigim a vostès en nom de la Associació Terra i Cel,  una entitat ubicada a Canet de Mar.

   TERRA I CEL és una Entitat sense afany de lucre, amb la finalitat de proporcionar servei de lleure inclusiu a persones amb discapacitat greu i severa.

   Fins fa uns mesos teníem la complicitat d’ajudes externes de particulars, entitats, empreses, etc.,però la situació actual fa que aquestes ajudes hagin disminuït moltíssim, el que fa que, tot i els esforços de la Junta, els pares, i monitors, es faci difícil aconseguir part dels objectius marcats.

   Amb tot pensem que els objectius que té l’associació des de la seva creació fa 29 anys són tan necessaris com sempre  i no defallirem perquè creiem que els nostres usuaris mereixen l’ alegria que troben a l’Espai.

   Contem amb el suport del nostre Ajuntament, els seus serveis socials, i el voluntarisme de moltes persones.

   Amb tot tenim unes despeses mínimes importants: els sous dels nostres professionals-monitors, les despeses de materials de tallers, els àpats que oferim als nostres usuaris, la higiene,... ; costos que es paguen amb quotes de socis usuaris o protectors i aportacions  individuals. En aquests moments tan complicats necessitem de la vostra complicitat econòmica, en la mesura que creieu convenient. Qualsevol aportació serà molt ben rebuda.  

   Per tot això us aportem las nostres dades i si us sembla podem tenir una entrevista personal. Les col·laboracions poden ser anònimes o fer-se públiques en aquesta pàgina web. També estem estudiant fer els tràmits necessaris perquè les aportacions puguin desgravar. 

 

LA JUNTA

Presidenta: Loli Barros Castilla

Vice-president: Quirze Planet Rovira - Tel. 670603452

Tresorera: Glôria Bassas i Alsina -  Tel. 635615752 

Secretari: Gerard Vila i Fors

ASSOCIACIÓ TERRA I CEL:

CTA. ES66 2100 0037 1701 02299405

Mail: info@terraicel.cat.

MOLTES GRÀCIES