Associació Terra i Cel

   L'associació ofereix un servei d'esplai per a les persones amb discapacitat de l'Alt Maresme i rodalies. L'objectiu és principalment omplir el buit d'atenció que té aquest col·lectiu quan els centres on van habitualment tanquen per vacances i els caps de setmana. Des de 1993, cada dissabte de 16:00 a 20:00h ens trobem per fer activitats molt diverses.

   Des de 2001 portem a terme també el Casal d'Estiu, el Casal de Nadal i el Casal de Setmana Santa,  de dilluns a divendres, de 9 a 18h. El programa d'activitats que fem és divers, sempre pensant en fer agradable i distreta l'estada a l'esplai, utilitzant mètodes adequats al seu nivell. Fem manualitats de tot tipus, jocs, taller de cuina, platja, piscina, musicoteràpia, biblioteca, gimnàs, excursions, discoteca, anem a prendre algo, al cinema, al poliesportiu, a les festivitats populars,etc.

   L'objectiu és activar el sistema psicomotriu, perceptiu, visual, auditiu, tàctil... i socialitzar aquestes persones, inserint-les en les activitats habituals del poble.